You tubes not working Topic is solved

Please report any glitches
Post Reply
User avatar
chucky
Rock Star
Posts: 14943
Joined: Fri Sep 05, 2014 8:27 pm
x 1431

You tubes not working  Topic is solved

Post by chucky » Fri Aug 12, 2016 10:58 am

Started yesterday.
0 x
"I’d rather die standing up than live on my knees."
Stephane Charbonnier

User avatar
chucky
Rock Star
Posts: 14943
Joined: Fri Sep 05, 2014 8:27 pm
x 1431

Post by chucky » Fri Aug 12, 2016 12:09 pm

chucky wrote:Started yesterday.
Oh running windows 7 and Chrome .Happens when using BBCodes.
0 x
"I’d rather die standing up than live on my knees."
Stephane Charbonnier

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 3843
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA
x 497

Post by Pete » Sun Aug 14, 2016 11:36 pm

chucky wrote:
chucky wrote:Started yesterday.
Oh running windows 7 and Chrome .Happens when using BBCodes.

yeah I thought it was just me but you are the second member to mention it. allow me to take a look
0 x
Nemo me impune lacessit

User avatar
chucky
Rock Star
Posts: 14943
Joined: Fri Sep 05, 2014 8:27 pm
x 1431

Post by chucky » Sun Aug 14, 2016 11:38 pm

Pete wrote:
chucky wrote:
chucky wrote:Started yesterday.
Oh running windows 7 and Chrome .Happens when using BBCodes.

yeah I thought it was just me but you are the second member to mention it. allow me to take a look
Thanks. Could be MS screwing up windows 7 on purpose.
0 x
"I’d rather die standing up than live on my knees."
Stephane Charbonnier

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 3843
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA
x 497

Post by Pete » Sun Aug 14, 2016 11:45 pm

chucky wrote:
Pete wrote:
chucky wrote:
chucky wrote:Started yesterday.
Oh running windows 7 and Chrome .Happens when using BBCodes.

yeah I thought it was just me but you are the second member to mention it. allow me to take a look
Thanks. Could be MS screwing up windows 7 on purpose.
I noticed a glitch the other day but I thought it kinda fixed itself, but now it's an obvious flaw :headbang:
0 x
Nemo me impune lacessit

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 3843
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA
x 497

Post by Pete » Mon Aug 15, 2016 8:00 pm

chucky wrote:Started yesterday.
Still looking into this. Appears to be intermittent
0 x
Nemo me impune lacessit

User avatar
martin
Site Admin
Posts: 7
Joined: Sat Aug 29, 2015 2:08 pm
Contact:

Post by martin » Tue Aug 16, 2016 4:31 am

There fixed now also you can just post the full url for many video sites no bbcode needed but you can still use bbcode if user feels the need too.

see here viewtopic.php?f=16&t=33926

On a side note they started when this site moved to 3.1 :whistle:
0 x

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 3843
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA
x 497

Post by Pete » Tue Aug 16, 2016 5:44 am

martin wrote:There fixed now also you can just post the full url for many video sites no bbcode needed but you can still use bbcode if user feels the need too.

see here viewtopic.php?f=16&t=33926

On a side note they started when this site moved to 3.1 :whistle:
Thanks martin!!

https://youtu.be/IUkNwmc03yY
0 x
Nemo me impune lacessit

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest