ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Please report any glitches
User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 7915
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by Pete » Fri May 04, 2018 11:56 am

I rec'd a report from a member that Chrome doesn't work with AIBAFS worth a damn.

Chrome seems to be working OK for me

Please comment good or bad
0 x
I find it difficult to sit still in one spot and impossible to sit still in two spots

User avatar
evilconempire
Somebody please hep me I been hypmotized
Posts: 38898
Joined: Thu Sep 04, 2014 7:25 am

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by evilconempire » Fri May 04, 2018 11:57 am

No problems with it for me.
1 x
It's time to impeach the criminal in the White House

User avatar
evilconempire
Somebody please hep me I been hypmotized
Posts: 38898
Joined: Thu Sep 04, 2014 7:25 am

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by evilconempire » Fri May 04, 2018 3:16 pm

Spoke too soon. Site keeps unresponsive. I get a "site returned no data" error. Now it won't let me put images in posts. Getting a "It was not possible to determine the dimensions of the image. Please verify that the URL you entered is correct." error.
2 x
It's time to impeach the criminal in the White House

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 7915
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by Pete » Fri May 04, 2018 3:20 pm

I saw an intermittent "site returned no data" error a couple times earlier today, but I figured the cause was the soon-to-be-fired GoDaddy

I'm going to run Firefox for the rest of the day to see if happens again
1 x
I find it difficult to sit still in one spot and impossible to sit still in two spots

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 7915
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by Pete » Fri May 04, 2018 3:47 pm

evilconempire wrote:
Fri May 04, 2018 3:16 pm
Spoke too soon. Site keeps unresponsive. I get a "site returned no data" error. Now it won't let me put images in posts. Getting a "It was not possible to determine the dimensions of the image. Please verify that the URL you entered is correct." error.
can you please describe the method you used to put images in? thanks
0 x
I find it difficult to sit still in one spot and impossible to sit still in two spots

User avatar
evilconempire
Somebody please hep me I been hypmotized
Posts: 38898
Joined: Thu Sep 04, 2014 7:25 am

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by evilconempire » Fri May 04, 2018 3:51 pm

Pete wrote:
Fri May 04, 2018 3:47 pm
evilconempire wrote:
Fri May 04, 2018 3:16 pm
Spoke too soon. Site keeps unresponsive. I get a "site returned no data" error. Now it won't let me put images in posts. Getting a "It was not possible to determine the dimensions of the image. Please verify that the URL you entered is correct." error.
can you please describe the method you used to put images in? thanks
Clicked on the insert image button above the posting area then pasted the url between the brackets. the same way I've always done it.
0 x
It's time to impeach the criminal in the White House

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 7915
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by Pete » Fri May 04, 2018 3:53 pm

evilconempire wrote:
Fri May 04, 2018 3:51 pm
Pete wrote:
Fri May 04, 2018 3:47 pm
evilconempire wrote:
Fri May 04, 2018 3:16 pm
Spoke too soon. Site keeps unresponsive. I get a "site returned no data" error. Now it won't let me put images in posts. Getting a "It was not possible to determine the dimensions of the image. Please verify that the URL you entered is correct." error.
can you please describe the method you used to put images in? thanks
Clicked on the insert image button above the posting area then pasted the url between the brackets. the same way I've always done it.
ok thanks perfect. I think I'm on top of a solution stand by
0 x
I find it difficult to sit still in one spot and impossible to sit still in two spots

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 7915
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by Pete » Fri May 04, 2018 4:16 pm

I have reached out to our friend Lumpy Burgertushie to see if he has a fix. I will advise when I hear something
2 x
I find it difficult to sit still in one spot and impossible to sit still in two spots

User avatar
nolaxride
Global Moderator
Posts: 19295
Joined: Tue Jul 01, 2014 8:09 pm

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by nolaxride » Sat May 05, 2018 2:07 am

I'll test on Sunday.
0 x
-- Ignotum per inotius

User avatar
brookboy123
Imperial Majesty
Posts: 7954
Joined: Thu Sep 04, 2014 8:48 pm

Re: ATTN: Google Chrome Users: Are you experiencing board problems?

Post by brookboy123 » Mon May 07, 2018 7:52 am

Pete wrote:
Fri May 04, 2018 3:53 pm
evilconempire wrote:
Fri May 04, 2018 3:51 pm
Pete wrote:
Fri May 04, 2018 3:47 pm
evilconempire wrote:
Fri May 04, 2018 3:16 pm
Spoke too soon. Site keeps unresponsive. I get a "site returned no data" error. Now it won't let me put images in posts. Getting a "It was not possible to determine the dimensions of the image. Please verify that the URL you entered is correct." error.
can you please describe the method you used to put images in? thanks
Clicked on the insert image button above the posting area then pasted the url between the brackets. the same way I've always done it.
ok thanks perfect. I think I'm on top of a solution stand by
I'm having the exact same issue as evil.......clicked on the "insert image" button, pasted url between the brackets....and got the same message about verification of the url.

I use Firefox.
0 x

Post Reply