Board runs slow on Chrome

Please report any glitches
User avatar
barrysoetoro
Somebody please hep me I been hypmotized
Posts: 45082
Joined: Fri Sep 05, 2014 7:55 pm

Board runs slow on Chrome

Post by barrysoetoro » Tue Feb 20, 2018 11:13 am

Runs better on Firefox, but still some lag. Pete?
0 x
...people in California would vote for a bowl of $#@% if it had “D” next to it. ~Rob Schneider

User avatar
maxwell
Heir Presumptive
Posts: 2074
Joined: Sat Sep 06, 2014 3:26 pm

Re: Board runs slow on Chrome

Post by maxwell » Tue Feb 20, 2018 11:25 am

barrysoetoro wrote:
Tue Feb 20, 2018 11:13 am
Runs better on Firefox, but still some lag. Pete?
You might as well blame brookboy. Isn't he the bane of your existence?
Last edited by maxwell on Tue Feb 20, 2018 11:40 am, edited 1 time in total.
0 x
:rock: & then there's YOU, the reason God gave us the middle finger :demonfinger:

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 9375
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: Board runs slow on Chrome

Post by Pete » Tue Feb 20, 2018 11:33 am

Do an F5

In the meantime Ill clear board cache

Let me know
0 x
Prayer: The Ultimate Wireless Plan

User avatar
Evil
Somebody please hep me I been hypmotized
Posts: 44329
Joined: Thu Sep 04, 2014 7:25 am

Re: Board runs slow on Chrome

Post by Evil » Tue Feb 20, 2018 11:38 am

My chrome at home lags bad on this board. I get an "unauthenticated scripts trying to load" message when typing posts. If I allow then the board is no longer secure, ie no "https"
0 x
"Then I have an Article 2, where I have the right to do whatever I want as president." - Would-be-King Donny

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 9375
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: Board runs slow on Chrome

Post by Pete » Tue Feb 20, 2018 11:46 am

evilconempire wrote:
Tue Feb 20, 2018 11:38 am
My chrome at home lags bad on this board. I get an "unauthenticated scripts trying to load" message when typing posts. If I allow then the board is no longer secure, ie no "https"
We are behind a little bit on our version of the software. Ill look at the calendar to see when I have time to update. A good clean install will often clean up a multitude of bugs
0 x
Prayer: The Ultimate Wireless Plan

User avatar
Bigbaddoe
Global Moderator
Posts: 3487
Joined: Sat Mar 01, 2014 2:12 pm

Re: Board runs slow on Chrome

Post by Bigbaddoe » Tue Feb 20, 2018 12:59 pm

I use Microsoft edge with windows 10.
0 x

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 9375
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: Board runs slow on Chrome

Post by Pete » Tue Feb 20, 2018 1:18 pm

Bigbaddoe wrote:
Tue Feb 20, 2018 12:59 pm
I use Microsoft edge with windows 10.
How is your performance?

I don't see major slowdowns on my PC but
1) I believe some members are seeing slowdowns and
2) I am not thrilled with a couple 'under the hood' issues I see

I'm trying to schedule an upgrade to the latest version now, although we are not very far behind. Will make a board announcement as soon as I know when. Shooting for wee hours if I can
0 x
Prayer: The Ultimate Wireless Plan

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 9375
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: Board runs slow on Chrome

Post by Pete » Tue Feb 20, 2018 2:11 pm

tentative board upgrade scheduled midnight tonight eastern time. may take a couple hours.

:ordinateur: if you get bored don't forget http://aibafs.freeforums.net/. i'll open up the US Poli board perhaps
0 x
Prayer: The Ultimate Wireless Plan

User avatar
Bigbaddoe
Global Moderator
Posts: 3487
Joined: Sat Mar 01, 2014 2:12 pm

Re: Board runs slow on Chrome

Post by Bigbaddoe » Tue Feb 20, 2018 2:16 pm

Pete wrote:
Tue Feb 20, 2018 1:18 pm
Bigbaddoe wrote:
Tue Feb 20, 2018 12:59 pm
I use Microsoft edge with windows 10.
How is your performance?

I don't see major slowdowns on my PC but
1) I believe some members are seeing slowdowns and
2) I am not thrilled with a couple 'under the hood' issues I see

I'm trying to schedule an upgrade to the latest version now, although we are not very far behind. Will make a board announcement as soon as I know when. Shooting for wee hours if I can
I have no problem with Microsoft edge. But when I use IE or Firefox everything is sluggish. Windows 10 does not like to play well with those.
0 x

User avatar
Pete
Site Admin
Posts: 9375
Joined: Sat Mar 01, 2014 1:15 am
Location: Atlanta GA USA

Re: Board runs slow on Chrome

Post by Pete » Tue Feb 20, 2018 2:31 pm

I have a Win10 machine at home. I'll take a look this evening.

Hopefully the upgrade this evening will get us squared away
0 x
Prayer: The Ultimate Wireless Plan

Post Reply